God Is a Bullet (2023)
HD

God Is a Bullet (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Acţiune, Filme 2023, Crimă
  • Actori: Mike Monroe, Nikolaj Coster-Waldau, Carl Glusman, Jamie Foxx, Jonathan Tucker, Garrett Wareing, Virginia Cassavetes, Ethan Sapley, Ianuarie Jones, David Thornton
  • Regie: Nick Cassavetes
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
19.07.2023, 16:57
93
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Bob Hightower a lucrat ca detectiv într-un mic oraș de provincie toată viața. Omul duce o viață dreaptă, nu pierde slujbele bisericești și chiar cântă în corul bisericii. El crede cu tărie în triumful binelui. Cu toate acestea, el însuși se dovedește a fi o persoană profund nefericită. El este divorțat de soția sa, nu este în măsură să stabilească relații cu fiica sa adolescentă, iar munca nu a adus nici o plăcere de mult timp. În fiecare zi Bob trăiește ca prin inerție, efectuând acțiuni care au fost elaborate de ani de zile. Cu toate acestea, viața unui detectiv se schimbă dramatic. În Ajunul Crăciunului, el merge să-și viziteze fiica ca de obicei. Dar o imagine teribilă îl așteaptă în casă. Fosta soție este ucisă brutal, iar fiica este răpită de o bandă de sataniști. Poliția începe o anchetă, dar nu se grăbesc să o găsească pe fiica lui Bob.
Disperat să aștepte ajutor, el decide să ia lucrurile în propriile mâini. Hightower demisionează din serviciu, își umple corpul cu tatuaje, o trăsătură distinctivă a membrilor sectei, se înarmează până la dinți și pleacă în căutarea acelor sataniști. Cineva Case Hardin, singura victimă a cultului care a reușit să supraviețuiască, este chemat să-l ajute în această problemă dificilă. Fata are propriile scoruri cu gașca și caută de mult timp o oportunitate de a se răzbuna pe ele. Într-o roabă bătută, Bob și Case merg în căutarea unei bande de ticăloși care au răpit-o pe fiica detectivului.

HD God Is a Bullet (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)