Fast & Furious 10 (2023)
HD

Fast & Furious 10 (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
21.01.2023, 22:00
17468
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Unul dintre rolurile principale din filmul „Fast and the Furious 10” este interpretat în mod tradițional de Vin Diesel. El a fost cel care a anunțat în februarie 2020 că al zecelea film va fi penultimul din istoria lui Domenico Toretto și a familiei sale numeroase. Fast & Furious 10 este programat să fie difuzat pe 7 aprilie 2023.

În partea a zecea, telespectatorii îi vor putea vedea din nou pe Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordan Brewster, Son Gan și Charlize Theron. Este posibil ca John Cena și Jason Statham să reapară.

Dar personajul lui Luke Hobbs interpretat de Dwayne Johnson în părțile finale ale francizei nu trebuie așteptat. În interviul său recent, actorul a sugerat că din anumite motive nu ar trebui să fie așteptat în noul Fast and the Furious. Presa scrie că motivul acestei decizii constă într-un conflict de lungă durată cu Vin Diesel. Dar apariția Rock-ului în continuarea spin-off-ului „Fast and the Furious: Hobbs and Shaw” este destul de posibilă. Dar acest film nu a fost încă anunțat oficial.

Ultimele două filme de curse stradale vor fi regizate de Justin Lin, care a regizat deja părți ale francizei.

HD Fast & Furious 10 (2023) Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)