Serial Chefi la Cutite (2023) Sezonul 11
HD

Serial Chefi la Cutite (2023) Sezonul 11 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Disponibil: Sezonul 11 , Episodul 25,26
  • Gen: Filme romanesti, Filme 2023
  • Actori: Dan BoldeaSorin BonteaFlorin Dumitrescu
  • Regie: Mona Segall
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Romania
1 Vot.
24.05.2023, 18:18
93
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
În numărul 25 al celui de-al 11-lea sezon al Chefi la cucite, Gina Pistole le-a spus bucătarilor și participanților ce test culinar a pregătit pentru a patra bătălie. Scântei au zburat între Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu, iar el a plecat cu remarci sarcastice. După trei bătălii pline de emoții și situații neprevăzute, trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catelyn Scarlatescu s-au întâlnit în bucătărie pentru a afla ce fel de test le-a pregătit frumoasa Gina Pistol. Înainte de aceasta, în loc de ghicitoare, a existat un test pentru stoarcerea unei portocale.

În cel de-al 26-lea episod al celui de-al 11-lea sezon al Chefi la cutite din 23 mai 2023, Nina Khariton și Monica Putskoyu din echipa roșie Sorina Bontea au avut o discuție aprinsă în bucătărie. Cei doi s-au luptat cap la cap cu Sorin Bontea chiar în timpul celei de-a cincea bătălii.

A cincea bătălie a bucătarilor pe cuțite din sezonul 11 a fost un test serios pentru participanții a trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Catelyn Scarlatescu. Fiecare membru al juriului a întors roata și a ales 3 ingrediente, iar participanții au început rapid să gătească cea mai delicioasă rețetă. La un moment dat, chiar în timpul celei de-a cincea lupte, Nina Khariton (cuțitul de aur din echipa roșie) și Monica Pușkin au început să se certe chiar în fața lui Sorin Bontya. Camerele au înregistrat exact ce s-a întâmplat.

HD Serial Chefi la Cutite (2023) Sezonul 11 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Chefi.la.cutite.Sezonul 11 , Episodul 25.Chefi la cutite Sezonul 11 , Episodul 26

Comments (0)